Viccek pohárköszöntőhöz / Best Man Speech Jokes

Pohárköszöntő / Wedding speech Kép:spotlightstyle.wordpress.com

Pohárköszöntő / Wedding speech Kép:spotlightstyle.wordpress.com

 
 
 
 
 
 
 
 
Az esküvőn csak a vőlegény tanújának kötelessége pohárköszöntőt vagy kisebb beszédet mondania,ami természetesen nem kis felelősség.
Az alábbi tanácsok mindenképp segítségedre lehetnek:
  • ne igyál túl alkoholt a beszéd előtt
  • ne említsd az előző kapcsolatokat,pláne ne intim részleteket,hisz ott lesz a menyasszony és a vőlegény egész családja,idősebbek és gyerekek egyaránt
  • ne káromkodj
  • ne ess túlzásokba
  • beszélj hangosan,jól érthetően
  • állj fel amikor elkezded a beszédet,és előtte bizonyosodj meg arról,hogy a beszéded végén a koccintáshoz mindenkinek legyen tele a pohara
  • ne legyen túl hosszú a köszöntő
  • kezdhetsz akár egy viccel is,hogy oldottabb legyen a hangulat
Például ezekkel / For example:
Forrás:http://iamthebestman.co.uk
 
Hölgyeim és Uraim:most egy egyedülálló eseménynek lehetnek a tanúi.Az első és egyben az utolsó alkalomnak,amikor a feleségem hagyja,hogy mindkettőnk nevében beszéljek.
Ladies and Gentlemen: you are all about to witness a unique event in history.  The very first and very last time that my wife is going to let me speak on behalf of both of us.
 
A mai beszédem olyan lesz mint egy miniszoknya,elég hosszú ahhoz, hogy takarja a lényeget,de elég rövid ahhoz, hogy fenntartsa a figyelmüket.
My speech today will be like a mini-skirt.  Long enough to cover the essentials but short enough to hold your attention!
 
Azoknak akik nem ismernek, bemutatkoznék.Máté vagyok.Tim legjobb barátja ,már vagy 2 napja.Az interneten találta a hirdetésemet, és mivel neki nincs túl sok barátja,ezért bérelnie kellett valakit a mai napra.
For those of you who don’t know me, I’m Matt. I have been Tim’s mate for 2 days now, he found my advert on a website as he hasn’t got many friends so had to hire someone for the day.
 
Úgy néz ki,hogy az európai és amerikai kontinens körülbelül 5 cm-t közelít egymás felé egy évben.
Ugyebár ez egy nagyon lassú folyamat.A tudósok létrehoztak egy skálát az ilyen lassú mozgás mérésére, az úgynevezett (ide a vőlegény teljes neve jön) skálát, amely azon az eltelt időn alapul, amennyibe (ide a vőlegény kereszt neve jön)-nek telt,hogy végre feleségül vegye (ide a menyasszony neve jön)-t.
Apparently the continents of Europe and America are moving towards each other at a rate of about 5 cms a year. Now this is very slow progress. Scientists have actually created a scale to measure things that move very slowly known as the Sam Davies scale as it based on the time it has taken him to make an honest woman of Sam!
 
Azoknak akik nem ismernek,szeretnék bemutatkozni,Olivérnek hívnak.Azoktól akik azonban ismernek, szeretnék elnézést kérni,ugyanis a teljes nevem valójában a következő:” MitiszolOlivér?”.Hálás lennék,ha az est folyamán mindenki a teljes nevemen szólítana.
For those of you who don’t know me, my name is Ollie and for those of you that do … well I apologise. My full name is actually ‘Ollie would-you-like-a-drink’ For those of you who I chat to in the bar later, I’d appreciate it if you could use my full name.
 
A vőlegénnyel, kapcsolatban hol is kezdjem.Nos,talán így..(ide a vőlegény neve jön)nagyon jóképű,szellemes,intelligens,Ő nagyon ba…,baj..,bajoooo… ,Bocs haver,de egyszerűen nem tudom elolvasni a kézírásod,úgyhogy a maradékot majd mond el nekem később.
So where do I start with Marc? Well for starters he’s…Handsome, Witty, Intelligent, He’s Char… Charm…. Sorry…Marc …. I’m having trouble reading your handwriting, you can tell me the rest later.
 
Az esküvő előtt, beszéltem a( ide a vőlegény neve jön) kollégáival, akik elárulták a munkahelyi becenevét. Ami a következő: Az Isten. Ami illik is rá,ugyanis folyton saját szabályokat hoz, és ha végre elkezd dolgozni akkor az egy kész csoda.
I’ve also spoken to some of Mike’s work colleagues who tell me that his nickname at work is ‘The God’, its true, apparently he makes his own rules and if he does any work it’s usually a miracle
 
 
 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: